Instruksjoner:

1. Spray hendene og verktøyene dine med Preparatory Hygienic Solution for riktig hygiene i alle tjenester.

2. Bruk Water Base Make Up Remover med Curcuma (gurkemeie), er et spesifikt og nødvendig produkt oljefritt for øyevipper og øyenbrynstjenester. Det hjelper å forberede håret, det inneholder curcuma som en aktiv ingrediens som er en anti-inflammatorisk, ideell for sensitiv hud. Viktig: Hvis klienten har på seg en vannfast sminke, fjern den med Bi Phase Make Up Remover, etter det vil vi bruke Water Base Make Up Remover med Curcuma.

3. Tørk fuktighetsoverskuddet med en serviett.

4. Påfør Pre-Smoothing Eyebrow, la det virke mellom 4 og 5 minutter.

5. Tørk overskudd av fuktighet med en vev eller bomull

6. Påfør Permanent Gel direkte på brynet med en børste. Det er nødvendig å børste bryn oppover for å endre formen.

7. Den behandlede sonen må dekkes med osmotisk film og et vev eller et vev. La produktet virker i 8-12 minutter.

Viktig: I løpet av utstillingstiden er det nødvendig (ca hvert 3. minutt) å børste brynene til utsiden for å gi brynene en form på en manuell måte.

8. Etter 8-12 minutter er det nødvendig å fjerne overflødig produkt med en bomull eller en tørr vev

 9. Etter det vil Neutralizer påføres (helst krem), som dekker hele brynet og børsting på riktig måte da dette blir den nye brynformen. Vi vil fortsette å påføre Neutralizer kremen, det er  nødvendig å dekke alle øyenbrynene med produkt og børst det på en ordentlig måte, dette vil fikse den nye formen til øyenbrynet.

 10. Den behandlede sonen må dekkes med osmotisk film og et vev eller et bandeau. La produktet virke i 8-12 minutter uten å berøre øyenbrynene

 11. Etter de 8-12 minuttene vil vi fjerne produktet med en fuktet bomull med vann.

 12. Fjern overflødig fuktighet med en serviett.

 13. Børst brynene på en ordentlig måte, det er nødvendig fordi neglebåndet forsegling for håret vil vare rundt 24 timer

 Som en anbefaling etter brynlamineringstjenesten, bruk den spesielle brynfargenfor å få bedre resultater, i tillegg til å forskjønne, vil også ta vare på og gi næring til håret, takket være alle komponentene: aloe vera, Boswellia serrata, arganolje, aktiv farge og keratin.

Hvis kunden ikke ønsker å bruke fargestoffet, anbefaler vi å bruke brynforsterkeren, og matche den med kundens hårfarge.