Kurs bestilt på denne nettsiden eller bestilt via epost, er absolutt bindende og kan ikke avbestilles. Tenk deg godt om før du bestiller kurs. Hvis du kan ikke komme til kurs, du må gi beskjed 2 uker før kurs. hvis du ikke gjør det du mister forskuddsbetaling. 


Over 150 salonger i Norge har valgt Spraytanhuset

I dag er SPRAYTANHUSET leverandører av spraytan og selvbruning til over 150 salonger i Norge. De opplever en økende interesse etter å lære mer om spraytan og etter våre fantastiske selvbruningskremer, mousser, gradvise selvbrunere og selvbruning for ansikt. For dem er det viktig at vi også har en informativ rolle overfor våre forhandlere, og oppdaterer derfor jevnlig våre salonger på trender, forskning og utvikling innen spraytanfaget.

Siden 2014 har de utdannet både nybegynnere og erfarne skjønnhetsterapeuter fra hele Norge og mange av våre tidligere kursdeltakere driver nå egne spraytanbedrifter. Merkene og produktene vi fører inneholder organiske ingredienser, er parabenfrie, er ikke testet på dyr og er veganske. Vår spraytan og spraytanteknikk har fått terningkast 6 av Nettavisen, har blitt omtalt i KK, Det Nye, Allers, Kamille og Stella samt deltatt i TV-innspilling av Ylvis på Holmen og er i disse dager samarbeidspartner av Skal Vi Danse som nå går på TV2.

Vani-T har vunnet priser for sine eksklusive, naturlige bruntoner. Det som blant annet gjør selvbruningsmoussene til Vani-T ettertraktet, er at de kåret til best i test av VOUGE, er elsket av stylister – og brukes av 14 millioner mennesker over hele verden samt er representert i 15 land. Brunfargene har fått stor, internasjonal omtale i magasiner som blant annet ELLE. Vani-T har vært pionerer i å skape en jevn, perfekt og naturlig brunfarge. Dette er et av de aller beste merkene innen spraytan og selvbruning. De har også produsert kremer spesielt utviklet for å forlenge varigheten på selvbruning og spraytan. Det er også verdt å nevne at kjendiser som Kourtney og Khloe Kardashian, Jennifer Aniston og Cameron Diaz bruker Vani-T Australia

 

Praktiske spraytankurs

Med vårt praktiske spraytankurs lærer du hvordan du håndterer maskinen, spraytanvæsken og teknikken som skaper den perfekte brunfargen. Vi gir deg informasjon om spraytan generelt, samt gir deg nyttige firmatips og råd vedrørende hvordan du lykkes med å bygge og utvikle et spraytanfirma. Kurset passer også for deg som vil kjøpe spraytan utstyr til hjemmebruk og vil lære hvordan du bruker utstyret.

Forhandlerfordeler

Under kurset registrerer vi deg som forhandler og melder deg på nyhetsbrevet vårt om du ønsker det. Da får du fordeler som å bli invitert på eksklusive forhandlerkvelder, de mottar i ny og ne egne kvantumsrabatter, mulighet til å handle nyheter før andre samt gode tilbud. Som registrert forhandler får du svært gode rabatter på alt i nettbutikken.

Etter fullført kurs mottar du et kursdiplom fra oss, noe som gir deg kredibilitet ovenfor potensielle kunder, samt utruster deg til å lykkes innenfor det som per dags dato er et relativt underutviklet marked. Vi støtter deg underveis – mens kurset foregår og i etterkant av kurset – slik at oppstartsfasen blir så smertefri som mulig. Du vil også ha mulighet til å få forhandlerpriser på spraytan-og selvbruningsprodukter fra leverandører som Vani-T, Moroccan Tan og Dermasuri, samt få tilgang til forhandlerportalet i nettbutikken.

- 10% på andre utdanninger hos Nordic Beauty Trend.

- Tilgang til online (nettbasert) kurs

-Tilgang til VIP forhandler portal.

Hvis du ønsker mer informasjon om spraytankurs eller ønsker å melde deg på et av våre kurs, vennligst send en e-post til akademi@nordicbeautytrend.no

info@nordicbeautytrend.no

 

 

Online Kurs, VIP kurs, gruppekurs, Skill courses.

Språk: Norsk, Engelsk, Spansk

 

 

PÅMELDING ER BINDENDE, Men selvfølgelig skal vi klare å flytte kurset ditt eller hjelpe deg så godt vi kan om du av en eller annen grunn ikke får deltatt på dato du har meldt deg opp på.