Filer og Buffer

 

  •  100/100 grit - Profesjonell fil av aller høyeste zebra-kvalitet, for salongbruk. Zebra slipepapir er laget med sorte silikonkorn som er belagt med hvitt sink-steratepulver. Dette stoffet har to funksjoner: Det fungerer som et smøremiddel som reduserer varmen fra friksjonen som oppstår ved filing og det forhindrer pussestøvet fra å klumpe seg og forlenger slik filens levetid. Filen er vaskbar. Polstrede neglefiler som denne (altså filer med fleksibel kjerne) gir bedre grep og brukervennlighet, de gir også mer kontroll og letter filearbeidet.
  • 150/150 grit - Profesjonell fil av aller høyeste zebra-kvalitet, for salongbruk. Zebra slipepapir er laget med sorte silikonkorn som er belagt med hvitt sink-steratepulver. Dette stoffet har to funksjoner: Det fungerer som et smøremiddel som reduserer varmen fra friksjonen som oppstår ved filing og det forhindrer pussestøvet fra å klumpe seg og forlenger slik filens levetid. Filen er vaskbar. Polstrede neglefiler som denne (altså filer med fleksibel kjerne) gir bedre grep og brukervennlighet, de gir også mer kontroll og letter filearbeidet.
  • 180/180 grit - Profesjonell fil av aller høyeste zebra-kvalitet, for salongbruk. Zebra slipepapir er laget med sorte silikonkorn som er belagt med hvitt sink-steratepulver. Dette stoffet har to funksjoner: Det fungerer som et smøremiddel som reduserer varmen fra friksjonen som oppstår ved filing og det forhindrer pussestøvet fra å klumpe seg og forlenger slik filens levetid. Filen er vaskbar. Polstrede neglefiler som denne (altså filer med fleksibel kjerne) gir bedre grep og brukervennlighet, de gir også mer kontroll og letter filearbeidet.
  • 320/220 grit - En god myk buffer i filformat. Bufferfilen har èn grovhetsgrad på hver side: 320/220 grit. De avrundede hjørnene gjør at du kommer godt til på hele neglen, samtidig som at den er snill og mykere mot neglebåndene enn andre filer. Bufferen brukes for å fjerne overflateglansen fra naturlige og kunstige tipper før du legger kunstige negler, og for å fjerne filemerker etter grovere filer om du form-filer for tykt pålagt akrylnegl. Den er også god for å fjerne utvokst eponychium langs neglebåndet og i hjørnene. 
  •  3 Way Shiner - Myk poleringsfil med tre sider. De avrundede hjørnene gjør at du kommer godt til på hele neglen, samtidig som at den er snill og mykere mot neglebåndene enn andre filer. Filen brukes for å jevne overflaten på naturlige og kunstige negler, og for å fjerne filemerker etter grovere filer om du form-filer for tykt pålagt akrylnegl. Den gir en glansfull og glatt overflate. Begynn med den groveste graden og forsett med de finere sidene.
  •  Buffer - Myk og god poleringsfil med to sider for avsluttende polering. De avrundede hjørnene gjør at du kommer godt til på hele neglen, samtidig som at den er snill og mykere mot neglebåndene enn andre filer. Filen brukes som siste trinn for å glanse overflaten på naturlige og kunstige negler. Den etterlater en glansfull og glatt overflate.